Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@21:08:40 GMT

تراکم پایین ساخت و ساز سد راه توسعه شهر قیامدشت است

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۶۳۵۷۴

تراکم پایین ساخت و ساز سد راه توسعه شهر قیامدشت است

وحید خسروآبادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: تراکم ساخت و ساز در قیامدشت از چندین سال قبل که این شهر زیر نظر شهرداری منطقه ۱۵ تهران بود ۱۲۰ درصد اعمال می شود در حالی که این عدد در شهرهای مجاور ۱۸۰ درصد است.

وی با بیان اینکه زمین های شهر قیامدشت به صورت قطعات ۲۰۰ متری در گذرهای بالای هشت متر طراحی شده است، افزود: این میزان تراکم به هیچ عنوان برای سازنده صرفه اقتصادی ندارد به همین دلیل شهرداری قیامدشت در طول سال ۱۴۰۰ فقط ۱۶ پروانه ساخت صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروآبادی اضافه کرد: برای جلوگیری از ساخت و ساز های غیرمجاز و رعایت عدالت اجتماعی باید مسئولان در خصوص تراکم ساخت و ساز در قیامدشت چاره اندیشی کنند.

وی مشکلات زمین شهری را یکی دیگر از معضلات توسعه ساخت و ساز در قیامدشت عنوان کرد و افزود: اراضی این شهر از سال ۱۳۵۲ قطعه بندی و از سال ۱۳۵۴ ساخت و ساز در آن آغاز شده ولی در سال ۱۳۵۶ با تشکیل سازمان زمین شهری اراضی این شهر جزو زمین های موات به حساب می آید.

خسروآبادی اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۶ هزار زمین قطعه بندی شده قیامدشت در سال ۱۳۵۲ جزو زمین های موات به حساب می آیند که ساخت و ساز در این اراضی را با مشکلات عدیده ای روبرو کرده است.

وی با اشاره به اینکه ساخت و ساز در اراضی موات تابع قوانین خاصی مانند به نام زدن زمین به نام دولت تا پایان ساخت و ساز است، خاطرنشان کرد: هر فردِ دارای کد ملی در صورت نداشتن خانه ۳۰۰ متری و زمین ۴۵۰ متری به نامش می تواند فقط یک بار در زمین های موات ساخت و ساز کند که تمام این موارد موجب شده که سازندگان تمایلی به ساخت و ساز در قیامدشت نداشته باشند.

خسروآبادی یادآور شد: مدت زمان دریافت مجوز ساخت و ساز در شهرهای اطراف قیامدشت در حدود ۲ تا سه ماه، و این روند در قیامدشت حدود ۲ سال است که مجموعه این موارد موجب شده استقبال از ساخت و ساز در قیامدشت به شدت پایین باشد.

وی با بیان اینکه در این دوره شورا، بستر به سمتی رفته که عدالت اجتماعی در شهر قیامدشت اجرایی شود، گفت: شورای دوره ششم یکی از شوراهایی است که پای کار و در روز تعیین شده در خدمت مردم هستند و موضوعات را رصد و پیگیری می کنند.

به گزارش ایرنا، بخش خاوران با مرکزیت قیامدشت از توابع شهرستان ری در مسیر آزاد راه امام رضا(ع) واقع شده و بر اساس آخرین سرشماری حدود ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها شهرستان ری شورای شهر پروژه ساختمانی خاوران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری شورای شهر پروژه ساختمانی شهرستان ری شورای شهر پروژه ساختمانی خاوران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان

وزیر راه و شهرسازی از ساخت ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ مسکن مهر بدون یک ریال آورده متقاضیان و وام بانکی خبر داد و گفت:هزینه آماده سازی زمین را بعد از مردم می‌گیریم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش با بیان این‌که مهم‌ترین مولدسازی تاریخ حوزه مسکن در حال روی دادن است، اظهار کرد: 128 هزار و 500 واحد مسکن مهر در حال ساخت است که برای این پروژه‌ها یک ریال متقاضی واریز نکرده و هیچ وام بانکی ندارند. هیچ ریالی در بودجه به این پروژه‌ها تخصیص داده نشده اما تمامی آنها به پایان رسیده است.

وی افزود: عملیات آماده سازی پروژه‌های واحدهای مسکونی در حال انجام است و در اراضی شهری و روستایی بیش از 100هزار هکتار زمین در مدار آمده است.

وی با بیان این‌که هزینه های عملیات آماده سازی اراضی باید از افراد گرفته شود، گفت: 80 تا 90 درصد از این هزینه ها از افراد گرفته نمی شود و آنرا به سال های آتی انتقال می دهیم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: گلوگاه‌ اصلی ما در حال حاضر  تامین منابع مالی است که بخشی از آن شبکه مالی  و بانکی کشور است. سال گذشته نسبت به سال قبل عملکرد بانک‌ها بهتر بود اما فاصله هزینه‌ها با پرداختی‌ها بسیار است و امسال نیاز است که  بانک‌ها همکاری بیشتری داشته باشند.

بذرپاش با اعلام این‌که در حوزه  صنعت شهرها تفاهمنامه ساخت 140 هزار واحد مسکونی امضا شده است از هدف‌گذاری تامین یک میلیون زمین روستایی خبر داد و اضافه کرد:‌ تاکنون 670 هزار قطعه زمین تامین شده و امیدواریم تا تابستان یک میلیون زمین روستایی را تامین کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری زمین در دیلم و تنگستان برای ساخت مسکن ویلایی
  • جای یک کتابخانه مرکزی در شهر عالم‌پرور آمل خالی است
  • ۱۶۹۰ واحد مسکونی اردستان در حال ساخت است
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان
  • ۲۸ هزار هکتار از اراضی شناسایی شده برای ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن حذف شد
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند